Memento 2023

Pe parcursul anului trecut membrii asociației noastre, Condor Club Arad, au fost implicați, în calitate de organizatori sau în calitate de participanți, la mai multe concursuri / activități de orientare.

În derularea acestor activități s-au folosit echipamente specifice achiziționate prin intermediul proiectului ROHU 161 ”OKI”, ușurând astfel munca organizatorilor și asigurând un mare grad de transparență privind rezultatele participanților.

Din rândul acestor activități amintim: Concurs de drumeție pentru elevi ”Înapoi în Natură”, derulat la Moneasa in luna mai; Festivalul de oientare al Bihorului, derulat la Sânnicolau de Munte in luna iulie; Tabără de orientare Vârtop, derulat la Vârtop in luna iulie; Tabără tineret proiect AS – activ și sănătos, derulat la Moneasa in luna august; Cupa Zarandului, , derulat la Arad (Cicir, Vladimirescu) și Șiria in luna septembrie; Lira Art Montana, , derulat la Moneasa in luna noiembrie; Cupa Moșului, derulat la Arad in luna decembrie. La aceste activități au participat peste 260 de persoane.

Pentru conformitate, Dorel Gureanu, preșdinte Asociația Clubul de turism ”Condor Club” Arad

 

 

 

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *