Pro Escalada la Final

La finele săptămânii trecute s-a finalizat, printr-un concurs de escaladă, proiectul ”ProEscalada” finanțat de Centrul Cultural Județean Arad.
Preț de două luni, peste 60 de elevi au avut acces gratuit la sala de escaladă One Move din Arad, timp în care au fost instruiți și monitorizați în vederea dezvoltării aptitudinilor de escaladă.
Dobândirea acestor competențe a fost reliefată prin parcurgerea a mai multor trasee de cățărare, într-un interval de timp limitat.
Clasamentul la fete a fost: locul I, Ancuța Iute; locul al II-lea, Teodora Mocanu; locul al III-lea, Diana Itu, toate eleve din cadrul Colegiului de Arte ”S. Drăgoi” Arad. La băieți: locul I, Alexandru Florea; locul al II-lea Andreas Costi (amândoi elevi la Colegiul de Arte ”S. Drăgoi” Arad); locul al III – lea, Ionuț Blaj (Colegiul Național ”E. Ghiba – Birta” Arad).
Scopul acestui proiect a fost de a oferii tinerilor o alternativă activă pentru petrecerea timpului liber evitând astfel irosirea timpului prin utilizarea excesivă a telefonului sau calculatorului.

Pentru conformitate, președinte asociație

Dorel Gureanu

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *