Outdoor 2021 la final

Colegiul Național ”Elena Ghiba – Birta” din Arad s-a clasat pe primul loc la concursul de escaladă derulat pe data de 22 noiembrie 2021 în sala ”One Move” din municipiul Arad. Pe locul al II – lea s-au clasat elevii Colegiului Național ”Vasile Goldiș”, urmat îndeaproape, pe locul III, Colegiul Economic Arad. Pe locul al IV – lea s-au clasat elevii Colegiului de Arte ”Sabin Drăgoi” Arad.

În clasamentul individual al fetelor primul loc a fost ocupat de Diana Hărăbor (Colegiul Național ”V. Goldiș” Arad), urmată de Rafaela Farcaș pe locul II (Colegiul Național ”E. Ghiba – Birta” din Arad) și Nicoleta Ștruț pe locul al III – lea (Colegiul Economic Arad).

În ceea ce privește rezultatele băieților, pe primul loc s-a clasat Cristian Juncăneanu (care a reprezentat Colegiului de Arte ”Sabin Drăgoi” Arad), urmat de elevii Eduard Mihuț locul II și Eusebiu Mihuț locul al III – lea (Colegiul Național ”E. Ghiba – Birta” din Arad).

Înaintea frumoaselor rezultate câștigul participanților a constat în depășirea propriilor limite, în dezvoltarea încrederii în sine, în acceptarea efortului necesar și în consolidarea spiritului de echipă.

Concursul a fost ultima activitate din cadrul proiectului ”Outdoor 2021”, finanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad, implementat în perioada lunilor septembrie – noiembrie 2021 de către Asociația Clubul de Turism ”Condor Club” Arad.

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *