Solicitare oferta servicii organizare webinarii

Asociația Clubul de turism Condor Club Arad, CUI: 9478271, reprezentat prin Dorel Gureanu în calitate de președinte, partener în cadrul proiectului RO-HU 161, O-IKT (Sport-Sănătate-Turism-Tineret) lansează procedura de achiziție pentru activitatea WP T4 –  Aplicații Online care sprijină munca în echipă – Prezentări webinar

Obiectul contractului

Traducerea curriculumului webinarului din limba maghiară în limba Română (4 module), recrutarea participanților și organizarea webinariilor în cele 5 locuri stabilite pentru România.

Acest lucru presupune:

  • traducerea celor 4 module care fac obiectul prezentărilor tip webinar, în limba română
  • contactarea localnicilor interesați de tematicile webinarului în cele 5 locuri: Căsoaia, Moneasa, Băile Felix, Sânnicolau de Munte, Vârtop.
  • definitivarea, anunțarea și popularizarea datei și locului unde se vor desfășura evenimentele precum și accesibilitatea prezentării pe internet.
  • organizarea efectivă a proiecțiilor (asigurarea spațiului, echipamentelor necesare, conectare la internet etc.)
  • sprijinirea participării la webinar a localnicilor vizați, interesați din din ariile apropiate locurilor desemnate.

Cerințe: prestatorul trebuie să demonstreze că domeniul de activitate al firmei/asociației este de a organiza competiții/evenimente de timp liber (se solicită copie după Certificatul de înregistrare a firmei sau statut). De asemenea, numărul de ore prestate să fie minim 108 ore.

Prețul contractului: echivalentul 1547 EUR lei (inclusiv TVA), exprimat în lei.

Termenul de primire a ofertelor: 15.01.2020

Termenul de realizare a serviciilor necesare pentru asigurarea bunei desfășurări a acestei activități: 28.02.2020

Ofertele se primesc fie pe adresa de e-mail a asociației: condorclub@yahoo.com, fie la adresa de corespondență a asociației: Gureanu Dorel, Arad, str. Constanța Hodoș nr. 15, ap. 2, cod poștal 310510. Ofertele primite după 15.01.2020 (respectiv data poștei/curierului) nu sunt luate în considerare. Ofertele neconforme cu cerințele stipulate nu sunt luate în considerare.

Președinte asociație

Gureanu Dorel

This entry was posted in O-IKT. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *