Cupa Zarandului la final

In perioada 6 – 8 octombrie 2017, sub egida Federației Române de Orientare și a asociației Condor Club Arad, s-a derulat concursul de orientare sportivă Cupa Zarandului. Fiind un an jubiliar, împlinindu-se 70 de orientare sportivă în România, s-au derulat, cu această ocazie, și etape de campionat național din calendarul Federației Române de Orientare (Campionatul național de noapte, respectiv Campionatul național de ștafetă mixt), acordându-se câștigătorilor titlul de campioni naționali.

În 6 și 7 octombrie etapele s-au derulat în Căsoaia, atât în zona limitrofă taberei de elevi, precum și pe versantul stâng al văii Arăneagului (zonă cuprinsă pentru prima dată în concurs). La etapa de noapte (în 6 octombrie) au participat 107 sportivi, pentru ca la etapa de zi (din 7 octombrie) să participe 268 de sportivi. Pe aceeași hartă de concurs au participat și sportivi din Ungaria, într-o etapă din campionatul regional al Ungariei de sud-est.

Duminică, în 8 octombrie, s-au derulat Campionatul național de ștafetă mixt, respectiv Trofeul Universității ”A.Vlaicu”, când au participat 189 de sportivi.

Partener în organizarea și derularea acestui concurs internațional de orientare sportivă a fost Centrul Cultural Județean Arad, care s-a implicat într-un mod semnificativ, asigurând reușita competiției. De asemenea, organizatorii doresc să mulțumească tuturor sponsorilor care au susținut această competiție: SW Umwelttechnik România, Poliția Locală Arad, Universitatea ”A. Vlaicu” Arad, Clubul sportiv Orientare Mădăras, Tehno Print Oradea, Marbeto, BNB Arad, Lexus Publicitate, Maresi Foodbroker, ROS Contab Expert, Asociația Explorer Arad, Palatul Copiilor Arad, Primăria Municipiului Arad.

Rezultatele competiției sunt:

Rez_CN_2x2_2017

Rez_CNN_2017

Rez_UAV_2017

Rez_Zarand_2017

In sprijinul acestor rânduri vin următoarele fotografii.

DSC_0014 DSC_0086 DSC_0120DSC_0023 DSC_0024 DSC_0077

 

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *