Ecoturism montan

IMG_5643Ahoe,

pornind de la ideea lui Andrei Tcaci, de a participa la dezvoltarea mişcării cicloturistice, implicit şi a drumeţiei, în Munţii Zarandului, Condor Club Arad a depus un proiect, in parteneriat cu Serviciul Public Judeţean Salvamont – Salvaspeo Arad, înspre finantare la Petrom, prin programul Ţara lui Andrei.

Scopul proiectului este de a genera oportunităţi pentru dezvoltarea comunităţilor din vestul Munţilor Zarand. Aceste oportunităţi permit dezvoltarea activităţilor turistice, care pot fi implementate de locuitori din cele 6 teritorii administrative: Târnova, Şiria, Covăsâţ, Ghioroc, Păuliş şi Lipova.

In acest sens sunt două obiective principale:

–          O1. Realizarea unui document strategic util dezvoltării turistice a comunităţilor din zona montană arădeană în 7 luni

–          O2. Realizarea unei infrastructuri ecoturistice în vestul Munţilor Zarand în 8 luni

Activităţile principale din proiect sunt:

A1 – crearea unei strategii de dezvoltare a turismului montan arădean, care să devină document al administraţiei publice judeţene, document care să fie implementat la nivel teritorial;

A2 – amenajarea infrastructurii ecoturistice pentru dezvoltarea drumeţiei şi a cicloturismului în partea de vest a Munţilor Zarand.

Pentru a pune în practică aceste idei este suficient de a câştiga finanţarea necesară, lucru care devine mai uşor de atins cu ajutorul vostru, prin acordarea voturilor necesare.

Link-ul unde se poate vota este:

http://www.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiect-ecoturism-montan-id-1125-cmsid-65

Metoda de vot este prezentată în următorul material:

Modalitatea de vot

Vă mulţumim pentru încredere si sprijin.

Gureanu Dorel

This entry was posted in Diverse, Proiecte and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *