Rezultate Cupa Zarandului

La finele saptamanii trecute, la Moneasa, intr-un frumos decor autumnal si in conditii de vreme foarte buna, s-au desfasurat Campionatele Nationale de Orientare pe Noapte, Campionatele Nationale de Orientare pe Echipe si Cupa Zarandului.

Cu o participare numeroasa (circa 280 concurenti), proveniti din Norvegia, Germania, Serbia, Ungaria si Romania, concursul a celebrat si cei 65 de ani de orientare din Romania, Cupa Zarandului fiind cel mai longeviv concurs din tara noastra. Ca atare, el a fost dedicat  celui care a organizat, in 1947, primul concurs de orientare din Romania, Davidhazy Kalman.

La finele etapelor au fost acordate si titlurile de campioni nationali, pentru ca toate rezultatele sa fie in fisierele atasate acestui articol.

Organizatorii concursurilor, Federatia Romana de Orientare si Condor Club Arad, multumesc tuturor partenerilor si sponsorilor care s-au implicat in organizarea si desfasurarea concursurilor:

PAB Romania; Hotel Parc Moneasa; Libra; ARQ; Lexus; Racing Bike Pro; BNB
– Directia pentru Sport si Tineret Arad; Politia Locala Arad; Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Arad; Crucea Rosie Arad; Primaria Moneasa; Parcul Natural Lunca Muresului Arad; Organizatia Studentilor Arad

Gureanu Dorel
presedinte Condor Club Arad

Rezultate etapa de noapte: Rez_CNN_2012
Rezultate etapa pe echipe si Cupa Zarandului: Rez_Zarand_2012

This entry was posted in Cupa Zarandului, Orientare Sportiva and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *